За 7-ма поредна година Делийски Студио с подкрепата на НАПСФВ (Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори) организира специализирания форум за сватбени фотографи, видеооператори и сватбени организатори.

Водещи лектори на събитието:
Cristiano Ostinelli – http://www.ostinellicristiano.com/ 
Artem Korchagin – http://www.artemkorchagin.com/
Георгий Чернядьев – http://imwarrior.ru/
Дима Виткариов – http://vutcariov.md/ 

Презентации на технологични новости от нашите редовни партньори – Factor BG, Canon, Nikon, Sony, Techno, Фотосинтезис, Фотопавилион, Фото Браво, Image Print Club, Вип Трейдинг ( Leica, Pentax, Tamron, Petzval), Фото Свят (Sandisk), Фотографски Системи, Динафос, Olympus, Panasonic, Одесос Колор и др.
Сватбените рокли за моделите са осигурени от нашите приятели водещия бутик Paloma Fashion www.paloma-fashion.com

Домакин на събитието – 5 звездения лукс хотел Сънсет Ризорт – https://www.sunsetresort.bg/ , Поморие.

Цена за участие, база пълно изхранване на блок маса, 4 дни, 3 нощувки (понеделник – четвъртък) – отново атрактивна!
Настаняване двойни, тройни, четворни помещения – 300 лв. на човек за пл. резервации до 15.03, и 350лв. за резервации след тази дата!
Програмата ще бъде доста интересна и натоварена, събитието ще стартира на 26.03 понеделник в 11.00 часа с един от водещите лектори. Ако не можете да пристигнете в хотела рано препоръчваме да пристигнете още в неделя 25.03. Това ще ви струва само + 60лв (с включена храна) и ще можете да се насладите на компанията на по-голямата част от участниците + всички чужденци и лекторите. В неделя вечер замисляме опознавателна дискусия с новодошлите и боулинг парти в боулинг залата към хотела.
Отстъпка за членове на НАПСФВ – 30лв.

Доплащане за единична стая – 150 лв.(ограничен брой!)

Деца до 2 ненавършени години – безплатно
Деца 2-12 ненавършени години – 110лв.
Доплащане за допълнителни дни отдих извън семинара – 60 лв на ден, допълнителен ден единично настаняване – 110лв, Деца 2-12г – 35лв. на ден.

Цена за неучастници в събитието – придружители, сватбени агенти, ДЖ, флористи – отново атрактивна – САМО 220лв!

Допълнителен 2 дневен мастерклас – Artem Korchagin – http://www.artemkorchagin.com/ 260лв. (отстъпка за чл. на НАПСФВ – 30лв. )

Допълнителен 2 дневен мастерклас Cristiano Ostinelli – http://www.ostinellicristiano.com/ – 350лв. (отстъпка за чл. на НАПСФВ 50лв)

Прочети преди да направиш заявка!!!
Сънсет Ризорт е луксозен 5 звезден хотел с различни типове апартаменти. Ние ще ползваме САМО централната част от комплекса в която има едноспални, двуспални и триспални апартаменти. Апартамените са внушително просторни – от 55 до 110кв.м. В едноспалните апартаменти НЯМА стаи с 2 отделни легла, има спалня 2.25м + голям диван. Отделни легла има в двуспалните и триспалните апартаменти които са за 4 и 6 човека. В тях отлично може да се настанят компании. Тези апартаменти са с отделни стаи и в по-големите има по 2 отделни бани и тоалетни. Тези дни ще отида на място, ще заснема всичко и ще приложа снимки. Моля да се комбинирате доколкото ви е възможно самостоятелно. Ако не сте посочили с кого сте в стая ще бъдете настанени на случаен принцип. Ще се съобразим максимално с вас, доколкото това е възможно. Убедени сме, че може би не всичко ви харесва, но трябва да приемете необходимите компромиси. Все пак ползваме много приемливи условия и ЦЕНА в един лукс хотел с отличен интериор и локация за снимки.

За всички разходи, ще ви бъде издадена данъчна фактура от турфирмата партньор в организацията на събитието.

Заявки и въпроси се приемат на e-mail: napsfv@mail.bg.
Лице за контакт – Делийски . Моля описвайте в заявката – име, град и телефон за контакт, желания, въпроси, С КОГО сте в апартамент! Ще получите в отговор инструкции за плащане. Не чакайте последния момент бройките са лимитирани!
Следете и страницата на събитието във фейсбук за последни новини!